Пізнавальна екскурсія

11 Червня 2019р, Новини підприємств. Прес-служба

ДП «Бродівський лісгосп» радо співпрацює з школами району  із  організації екскурсій  на підприємство під час  літніх канікул. Днями  до лісгоспу завітали учні екологічного класу Бродівської гімназії ім. Труша. 

   На літніх канікулах  учні проводять навчання в екошколі. Вчителі біології провели разом з працівниками лісгоспу   екскурсії в дендропарк Берлинського лісництва,  вивчаючи дендрофлору , екскурсію в мисливське господарство «Стир», де їм показали і розказали  про фауну Бродівського району та Берлинське лісництво.

   В Берлинському дендропарку екскурсію провів інженер лісових культур КІнаш Л.Л.  Школярам розповіли коли був закладений парк, які ростуть дерева і їх кількість. Також інженер показала багато різних інтродуцентів, які ростуть в парку, де їхня батьківщина і, як вони акліматизувалися  в наших умовах.

   В мисливському господарстві «Стир» розповіли , які звірі водяться  в наших лісах. Учням було цікаво подивитися на опудала, які є на підприємстві.

Відвідали  школярі в Берлинського  лісництва теплиці , де змогли подивитися , як вирощується посадковий матеріал. Зацікавило  цікаво дітей протипожежна вишка з відеокамерою. Лісничий Берлинського лісництва Демчук С.В.  показав, як проводиться відеоспостереження за лісовими пожежами. Разом з тим була проведена бесіда, як себе поводити в лісі, особливо в пожежонебезпечний період.

Global Options

Оголошення
Ключові слова
Де так як купити дрова паливні на Львівщині

Зелена країна

Ми у Facebook

Розпорядження від 01.12.2015р. N18

Платформа Дія

Відео

Новини Управління