Міжнародний фестиваль «Мисливська ватра» (Відкриття)

2 вересня 2019р, Новини. Прес-служба

Яскравий, цікавий та пізнавальний фестиваль «Мисливська ватра»   відбувся у  м. Сколе  31 серпня. Мисливські колективи зібралися  у мальовничому місті задля обміну досвідом у мисливській царині, а також популяризації мисливської культури та ловецьких традицій. Окрім численної кількості українських учасників захід відвідали почесні гості з Польщі та Угорщини.

Розпочався фестиваль  з урочистої молитви та благословення, пролунав  Державний  гімн,   підняли Державний прапор України.

Далі відбулося освячення мисливських штандартів (хоругв) мисливських колективів Львівщини.

Нових мисливців урочисто  прийняли  до лав мисливської спільноти.

 З вітальними промовами виступили почесні гості фестивалю: представники Управління мисливського господарства та полювання Державного агентства лісових ресурсів України, очільники обласної та районної влади,  віце-президент «Всеукраїнської асоціації мисливців та користувачів мисливських угідь»  Віктор Червоний.

«Мисливців в Україні біля 700 тисяч, з  них активних  300 тисяч. Це ціла армія достатньо фахових людей. Звичайно, бувають мисливці,  які псують імідж але це поодинокі випадки і ми докладаємо максимум зусиль аби таких не було взагалі.» - запевнив Віктор Червоний.

Привітав усіх присутніх з відкриттям фестивалю начальник Львівського ОУЛМГ Анатолій Дейнека:

«Дорога мисливська спільнота,  рік тому ми разом з вами заснували проведення тут на Сколівщині фестивалю «Мисливська ватра» . Лише на Львівщині є понад 47 тисяч мисливців,  які мають державне посвідчення мисливця. Це величезна родина, величезна спільнота. А загалом,  мисливство в кожного народу  - цілий пласт культури, так є і в Україні. Мисливці - це люди, які мислять,  які бережуть і приможуть і ніхто жоден еколог , жоден природоохоронець не робить більше ніж мисливець для того  щоб примножити фауну яка мешкає в мисливських угіддях.»

 

Після офіційного відкриття  розпочалося яскраве дійство. Зі сцени своє мистецтво дарували місцеві творчі колективи і не лише вони. Цього дня відбулося багато цікавих конкурсів. 

 

 

 

Ключові слова:

«Мисливська ватра»

Global Options

Оголошення
Ключові слова
Де так як купити дрова паливні на Львівщині

Зелена країна

Ми у Facebook

Розпорядження від 01.12.2015р. N18

Платформа Дія

Відео

Новини Управління