Візит працівників профспілки Хмельниччини

27 вересня 2019р, Новини. Прес-служба

Сьогодні, 27 вересня ДП «Львівський лісовий селекційно-насіннєвий центр» відвідали голови профспілкових організацій підприємств лісового господарства Хмельниччини на чолі з головою обласного комітету профспілки – Віталієм Лісовим.

Приймали гостей начальник Львівського ОУЛМГ – Анатолій Дейнека, голова Львівської обласної організації профспілки працівників лісового господарства України - Василь Максимець та директор ДП «Львівський ЛСНЦ» - Федір Пелиньо.
 
Державне підприємство «Львівський лісовий селекційно-насіннєвий центр» спеціалізується на переробці лісонасінної сировини та вирощуванні садивного матеріалу з використанням сучасних технологій в лісовому насінництві та лісорозсадницькій справі.
 
Присутні ознайомились з виробничими потужностями підприємства та процесом вирощування садивного матеріалу від насіння до готового сіянця, який готовий до посадки в ліс. Під час екскурсії гості отримали вичерпні відповіді на питання щодо особливостей одержання якісного насіння та вирощування сіянців з закритою кореневою системою.

 

 

Global Options

Оголошення
Ключові слова
Де так як купити дрова паливні на Львівщині

Зелена країна

Ми у Facebook

Розпорядження від 01.12.2015р. N18

Платформа Дія

Відео

Новини Управління