Підприємства Львівського ОУЛМГ успішно пройшли черговий наглядовий аудит з лісової сертифікації

24 жовтня 2019р, Новини. Прес-служба

На підприємствах Львівського ОУЛМГ з 15.10.2019 по 23.10.2019 року незалежною аудиторською компанією SGS проводився черговий наглядовий аудит відповідності ведення лісового господарства на підприємствах принципам та критеріям FSC® (Лісової Опікунської Ради). Під час аудиту було оглянуто дотримання вимог стандарту FSC в процесі господарської діяльності в Жовківському та Турківському лісгоспах і відповідність стану ведення лісового господарства стандарту FSC у Львівському лісгоспі, який прагне долучитися до загального сертифікату обласного управління.

Аудитори компанії СЖС відзначили високий рівень ведення лісового господарства на підприємствах Львівського ОУЛМГ, особливо відзначили роботу щодо переходу до використання вибіркової системи рубань лісу, рубок переформування деревостанів і забезпечення природного лісовідновлення. Також відмічено залишення екологічних дерев на лісосіках, які є важливими для біологічного різноманіття.

Звернуто увагу на необхідності проведення навчань з працівниками державної лісової охорони щодо ідентифікації видів занесених до Червоної Книги України, рідкісних та зникаючих видів і термінів проведення моніторингу їх поширення. Необхідність деталізації інформації щодо осередків виділення Червонокнижних видів (в межах виділу) і обмеження режиму господарювання на таких ділянках.

За результатами наглядового аудиту усі підприємства Львівського ОУЛМГ загальною площею 478,0 тис.га сертифіковані відповідно до вимог міжнародного стандарту FSC.

 

Відділ лісового господарства Львівського ОУЛМГ

Global Options

Оголошення
Ключові слова
Де так як купити дрова паливні на Львівщині

Зелена країна

Ми у Facebook

Розпорядження від 01.12.2015р. N18

Платформа Дія

Відео

Новини Управління