Максим Козицький відзначив гідів-перекладачів та екскурсоводів Львівщини

26 лютого 2020р, ЗМІ про нас. Прес-служба

25 лютого голова Львівської ОДА Максим Козицький зустрівся із керівниками курсів підготовки фахівців туристичного супроводу та гідів, а також гідами-перекладачами і екскурсоводами Львівщини.

Сторони поспілкувались про формування позитивного туристичного іміджу області, презентацію туристичних та курортних можливостей Львівщини на міжнародному рівні.

«Ми маємо неабиякий потенціал у сфері розвитку туризму. Львівщина може конкурувати зі знаними європейськими містами за туриста. Показувати наші визначні місця та привабливі точки треба грамотно та цікаво. А ви - саме ті люди, які знають як зацікавити мандрівників і що показати в регіоні. Коли люди подорожують, їх перш за все приваблюють традиції, архітектура та кухня. Окрім того, розвиток інфраструктури також сприяє розвитку галузі, тож мусимо шукати спільні шляхи сприяння розвитку теризму в області»,- зазначив очільник області.

Також обговорили проблемні питання, серед яких налагодження співпраці між туристичними операторами та музейними установами, клієнтоорієнтованість працівників музеїв тощо. Окреслили і вектори співпраці – спільна інформаційна кампанія, ознайомчі промоційні тури туристичними локаціями області для представників Львівських туристичних операторів, екскурсоводів, розширення географії подорожей туристів у Львівській області, промоція місцевої сувенірної продукції – локальних смаколиків, продукції від місцевих фермерів.

В межах зустрічі Максим Козицький відзначив подяками гідів-перекладачів та екскурсоводів Львівщини.

Приємно, що і тут була відмічена робота нашої природно-заповідної установи - національного природного парку "Сколівські Бескиди". Надіємось, що і надалі зможемо внести свій внесок у розвиток туризму на Львівщині.

За інформацією 
НПП "Сколівські Бескиди"

Global Options

Оголошення
Ключові слова
Де так як купити дрова паливні на Львівщині

Зелена країна

Ми у Facebook

Розпорядження від 01.12.2015р. N18

Платформа Дія

Відео

Новини Управління