Шановні краяни!

6 квітня 2020р, Новини. Прес-служба

Львівське обласне управління лісового та мисливського висловлює Вам подяку за те, що прислухались до нашого звернення і утримались від відвідування зон відпочинку, лісопаркових та прибережних зон  на території держлісфонду, торфовищ, в’їзду до них транспортних засобів. Якщо порівняти з минулими вихідними то кількість відпочиваючих зменшилась в рази. Завдяки цьому  в держлісфонді не виникало лісових пожеж. Бо коли виникають лісові пожежі то до їх гасіння залучаються сили і засоби державної лісової охорони і ДСНС у Львівській області, особовий склад яких наражається на небезпеку та тягне за собою матеріальні витрати. Також в цей час можуть виникнути, не дай Боже, пожежі і в наших з Вами оселях і тоді не буде кому їх гасити.

Пожежа знищує все живе: комах, птахів, звірів. У повітря викидається велика кількість отруйних речовин. Недотримання вимог соціальної ізоляції сприяє розповсюдженню коронавірусу між людьми як в містах так і в парках та лісах.

Цими вихідними працівниками державної лісової охорони спільно з працівниками Національної поліції, ДСНС у Львівській області, районних адміністрацій проведено 59 спільних патрулювань, до яких було залучено 265 чоловік. Щиро дякуємо поліцейським, рятівникам, держслужбовцям за спільну працю.

Нам вдалося вберегти ліс від пожеж. Переконані також, що зазначені заходи зменшили загрозу поширення коронавірусу.

До речі, обмеження на відвідування лісів і Національних парків заборону ввела Польща та ряд інших країн.

Дане обмеження буде діяти до стабілізації епідеміологічної ситуації та на період високого та надзвичайно високого класів пожежної небезпеки.

Просимо поставитись з розумінням до вимушених обмежень та сподіваємося на  співпрацю в боротьбі з коронавірусом та недопущенням пожеж в екосистемах.

        

 

Сподіваємось на Ваше розуміння.

Залишайтеся вдома!

Бережіть себе!

Збережемо ліси разом!

        

З повагою

Львівське обласне управління лісового

та мисливського господарства

Global Options

Оголошення
Ключові слова
Де так як купити дрова паливні на Львівщині

Зелена країна

Ми у Facebook

Розпорядження від 01.12.2015р. N18

Платформа Дія

Відео

Новини Управління