Перевірка готовності лісівників ДП "Рава-Руський лісгосп" до ліквідації лісових пожеж

8 Червня 2021р, Новини. Прес-служба

У ДП «Рава-Руське  лісове господарство» працівники Закарпатського ОУЛМГ перевіряли готовність лісгоспу до ліквідації лісових пожеж.

Перевірка – це завжди тривожно та хвилююче. Але не в тому випадку, коли це стосується життя людей та лісу.

Директор ДП «Рава-Руське ЛГ» – А. П. Косовський привітав працівників Закарпатського ОУЛМГ на теренах Львівщини та відразу приступили до роботи - перевіряти документацію.

Головний лісничий ДП «Рава-Руське ЛГ» – Т. М. Чіхрак ознайомив лісівників із системою відеонагляду за лісовими пожежами, яка використовується для своєчасного виявлення стихійного лиха.

У Рава-Руському лісництві перевірили пункт зосередження протипожежного інвентаря, ознайомились з монтованою системою раннього виявлення лісових пожеж, перевірили стан готовності лісової пожежної станції та інших мото-інструментів, призначених для гасіння лісових пожеж, які були визнані такими, що готові до виконання завдань та ліквідації стихійного лиха.

Провідний інженер охорони лісу - А.Я. Булик продемонстрував застосування квадрокоптера, який в ДП «Рава-Руське ЛГ» використовується з метою оперативного виявлення та моніторингу загорянь в лісових насадженнях, дослідження осередків шкідників та хвороб лісу.
Лісівники здійснили виїзд до лісових масивів для обстеження створених мінералізованих смуг та протипожежних розривів, та перекриття непланових заїздів до лісу.

Наступним етапом перевірки було Немирівське лісництво, де перевірено готовність пожежного автомобіля та упорного пункту.

Працівники Закарпатського ОУЛМГ відмітили високий рівень підготовки працівників ДП «Рава-Руське ЛГ» до ліквідації лісових пожеж.

За матеріалами

ДП "Рава-Руське ЛГ"

 

Global Options

Оголошення
Ключові слова
Де так як купити дрова паливні на Львівщині

Зелена країна

Ми у Facebook

Розпорядження від 01.12.2015р. N18

Платформа Дія

Відео

Новини Управління