Голова Львівської ОДА Максим Козицький ознайомився з використанням сучасних технологій в лісовому господарстві Львівщини

14 травня 2020р, Новини. Прес-служба

Сьогодні, в рамках робочого візиту голова Львівської обласної державної адміністрації Максим Козицький відвідав державне підприємство «Львівський лісовий селекційно-насіннєвий центр».

Начальник Львівського обласного управління лісового та мисливського господарства  Анатолій Дейнека та директор ДП «Львівський лісовий селекційно – насіннєвий центр» Федір Пелиньо ознайомили Максима Козицького з роботою підприємства,  розповіли про роботу цеху переробки лісонасінної сировини, показали цех посіву, цех пакування, а також теплиці  та поля дорощування садивного матеріалу із закритою кореневою системою з використанням сучасного обладнання з посіву та вирощування сіянців основних лісоутворюючих порід. Також оглянули хід реконструкцї складу, теплогенераторної та інших приміщень і об'єктів, що проводиться в рамках реалізації проекту створення лісового розсадника з вирощування садивного матеріалу із закритою кореневою системою.

Львівська обласна державна адміністрація та Львівська обласна рада підтримують фінансово з обласного бюджету такі прогресивні проєкти. Відтак, на 2020 рік з обласного бюджету розвитку на реалізацію проєкту "Реконструкція складу, фасадів адміністративно-лабораторного корпусу, прохідної, теплогенераторної, навісів та благоустрій території ДП "Львівський лісовий селекційно-насінєвий центр" по вул. Львівській, 10 в смт. Брюховичі виділено 3,5 млн грн та з обласного екологічного фонду - 1,55 млн грн, а також 1 млн грн по Програмі розвитку лісового господарства Львівської області на 2017-2021 роки.

У ДП «Львівський лісовий селекційно-насіннєвий центр» висіяно 1,1 млн. посівних місць основних лісоутворюючих порід в касетах для вирощування садивного матеріалу із закритою кореневою системою. Це перша ротація в цьому році. На часі підготовка до другого посіву сіянців модрини та ялиці в теплицях.

 

                                                                                                                                                      Прес-служба Львівського ОУЛМГ

Global Options

Оголошення
Ключові слова
Де так як купити дрова паливні на Львівщині

Зелена країна

Ми у Facebook

Розпорядження від 01.12.2015р. N18

Платформа Дія

Відео

Новини Управління