До уваги деревообробників!

29 травня 2020р, Новини. Прес-служба

Як ми уже повідомляли, 3 червня 2020 року на базі ТБ «ТСБ «Галконтракт» будуть проведені електронні аукціонні торги необробленою деревиною, що планується до заготівлі у третьому кварталі 2020 року.

Лісогосподарські підприємства Львівського ОУЛМГ для потреб переробки виставили 94,6 тис. кбм необробленої деревини, у тому числі 39,3 тис. кбм лісоматеріалів круглих та 55,3 тис. кбм дров’яної деревини як промислового так і непромислового використання.

Серед лісоматеріалів круглих для потреб переробки на продаж виставили:

        - Соснових -  9,8 тис. кбм ;

        - ялицевих – 7,9 тис. кбм;

        - букових -  7,4 тис. кбм;

        - ялинових – 6,0 тис. кбм;

        - дубових – 2,9 тис. кбм;

        - вільхових та березових – 3,2 тис. кбм.

Як бачимо, для деревообробного виробництва є достатня кількість сировини.

Запрошуємо усі деревообробні підприємства приймати участь в електронних торгах.

Окрім того, для потреб плитного виробництва виставлено для продажі 17,4 тис. кбм дров’яної деревини хвойних порід та 6,9 тис. кбм – м’ягколистяних порід. Запрошуємо наших партнерів – виробників плит ДСП, МДФ, OSB та інших прийняти участь в електронних торгах.

Для виробництва деревного вугілля, дров колотих, енергетичної тріски виставлено для продажі 30,8 тис. кбм дров’яної деревини твердолистяних порід.

Запрошуємо усіх, кому потрібна сировина для деревообробки прийняти участь в торгах і тим самим забезпечити себе необхідною кількістю сировини для виробництва.

У свою чергу, лісогосподарські підприємства гарантують усім, хто придбав сировину на електронних аукціонах, своєчасну та якісну поставку лісопродукції у визначені договором терміни.

Уся інформація щодо обсягів лісопродукції та цін на неї в розрізі лісогосподарських підприємств знаходиться на сайті біржі ТБ «ТСБ «Галконтракт» -

info@tsbgalcontract.org.ua .

Чекаємо на електронних торгах!!!!

 

Відділ лісових ресурсів, машин

та технологій Львівського ОУЛМГ

 

Global Options

Оголошення
Ключові слова
Де так як купити дрова паливні на Львівщині

Зелена країна

Ми у Facebook

Розпорядження від 01.12.2015р. N18

Платформа Дія

Відео

Новини Управління