На Львівщині створюється ще один туристичний маршрут

17 Червня 2020р, Новини підприємств. Прес-служба

Сьогодні туризм став явищем, що увійшло в повсякденне життя значної частини населення планети. Щорічно мільйони людей подорожують з метою оздоровлення, а також ознайомлення з історичними та культурними пам’ятками. Цьогорічне літо дає більшу можливістю дослідити Україну. Наш край славиться багатим історичним минулим, яскравою культурою, та насамперед чарівною природою.

Нещодавно ДП «Львівський лісгосп» розпочав співпрацю з громадською організацією «Львівське Опілля», яка ставить собі за мету зробити так щоб Львівське Опілля стало популярним місцем для активного та екологічного відпочинку львів´ян і туристів, які приїжджають на Західну Україну.

Поблизу Львова прокладено новий 25 кілометровий туристичний маршрут «Давніми буковими лісами». Розпочинається мандрівка у с.Красів Миколаївського району у долині поряд з лісовим масивом Красівського лісництва ДП «Львівський лісгосп» та завершується в с.Лопушна (ДП «Бібрський лісгосп»).

Проходячи цим туристичним маршрутом, мандрівники зможуть ближче ознайомитися із лісовими насадженнями нашого краю, прослідкувати ріст дерев від молодих аж до старовікових лісів, де майже не проводилася жодна господарська діяльність, а йде природній процес відтворення та відмирання. Дерева, які падають, залишаються в лісі, утворюючи цілісну екосистему з молодими деревами та стають прихистком для місцевої фауни. Туристи побачать біорозмаїття букових лісів, праісторичні кургани, зниклі села, колишні німецькі поселення, джерела і озера.

Поки маршрут позначено лише на онлайн-карті, але в майбутньому буде нанесено маркування на самій стежці, обладнано її інформаційними стендами і місцями для відпочинку.

За інформацією

 ДП “Львівський лісгосп”

 

Global Options

Оголошення
Ключові слова
Де так як купити дрова паливні на Львівщині

Зелена країна

Ми у Facebook

Розпорядження від 01.12.2015р. N18

Платформа Дія

Відео

Новини Управління