Обрано нового голову Громадської ради при Львівському ОУЛМГ

17 листопада 2020р, Новини. Прес-служба

Сьогодні, 17 листопада, відбулося засідання Громадської ради при Львівському обласному управлінні лісового та мисливського господарства. Участь у засіданні взяв заступник начальника управління – головний інженер Юрій Громяк.

Нагадаємо, що 08 жовтня 2020 року відбулись установчі збори з формування нового складу Громадської ради при Львівському обласному управлінні лісового та мисливського господарства.

Оголосила регламент роботи член громадської ради при Львівському ОУЛМГ  Наталя Писарчук.

Важливим питанням порядку денного було обрання нового голови Громадської ради при Львівському ОУЛМГ. За результатами голосування абсолютною більшістю голосів головою Громадської ради обрано делегованого представника ГО «Спілка учасників бойових дій в АТО, ООС добровольців та волонтерів «Побратими об’єднані» Степана Біласа, який очолював Громадську раду при Львівському ОУЛМГ попереднього скликання.

Заступницею голови Громадської ради обрано – Наталю Писарчук (Львівське обласне об'єднання організацій роботодавців).

Також члени Громадської ради обговорили проект типового Положення про Громадську Раду при Львівському ОУЛМГ та прийняли рішення взяти його за основу з внесеними доповненнями.

Окрім цього,  для ефективної організації роботи Громадської ради при Львівському ОУЛМГ було погоджено створення  4-х постійно-діючих комісій з лісового господарства, лісопромислового комплексу, мисливського господарства та зв’язків з громадськістю, а також обрано голів комісій.

 Питання, що стосуються роботи Громадської ради будуть висвітлюватись на сайті Львівського ОУЛМГ у розділі «Інформація для громадськості» -  «Громадська рада».

 

Global Options

Оголошення
Ключові слова
Де так як купити дрова паливні на Львівщині

Зелена країна

Ми у Facebook

Розпорядження від 01.12.2015р. N18

Платформа Дія

Відео

Новини Управління