На Старосамбірщині триває осіннє садіння лісу

31 жовтня 2019р, Новини. Прес-служба

На Старосамбірщині продовжується осіння посадка лісу. Так 30.10.2019 року на території Сусідовицького лісництва  ДП «Старосамбірське ЛМГ» у кварталі 21 виділ 15 на площі 6,6 га проводились роботи з лісовідновлення. Ділянка на якій проводилось садіння молодого лісу вийшла з під рубки переформування 2018 року. 

Перед проведенням посадки головний лісничий Львівського ОУЛМГ Целень Я. П. та директор ДП «Старосамбірське ЛМГ» Мрочко Ю. М. ознайомили присутніх із способами відновлення лісу, а також озвучили основні правила садіння дерев.

На пропозицію ДП «Старосамбірське ЛМГ» посадити молоді дерева відгукнулись як представники влади, так і громадських організацій Львівщини. Спільно з лісівниками молоді саджанці висаджували голова ГО «Самозахист» Тетяна Панова та учасниця цієї ж організації Ірина Панова, представник ГО «СПАС» м. Львів Андрій Федчишин, члени Громадської Ради при Львівській ОДА Наталія Писарчук, Василь Репех, Михайло Курій, Ярослав Волосянський,  представники спілки АТО «Старосамбірщини» Руслан Пукшин і Михайло Ковальчук. Разом із своїми співробітниками прийняли участь у посадці перший заступник голови Старосамбірської РДА  Руслан Пупа та голова Старосамбірської районної ради Тетяна Терлецька.

 

ДП «Старосамбірське ЛМГ» висловлює подяку всім, хто відгукнувся у проведенні  акції і висловлює сподівання  про можливість подальшої співпраці в ім’я збереження  українських лісів.

Відділ лісового господарства

Львівського ОУЛМГ

 

Global Options

Оголошення
Ключові слова
Де так як купити дрова паливні на Львівщині

Зелена країна

Ми у Facebook

Розпорядження від 01.12.2015р. N18

Платформа Дія

Відео

Новини Управління