Основні підсумки виробничої діяльності

6 липня 2021р, Новини. Прес-служба

Підводячи основні підсумки виробничої діяльності лісогосподарських підприємств за шість місяців 2021 року можна з впевненістю сказати, що цей період був досить успішним для наших підприємств.

За перше півріччя 2021 року було заготовлено від усіх видів рубок 418,1 тис. кбм деревини, що на 69,9 тис. кбм, або на 20 % більше відповідного періоду минулого року.

На внутрішній ринок було поставлено всього необробленої деревини 351,3 тис. кбм, що на 77 тис. кбм або на 28 % більше, ніж за шість місяців 2020 року.

Безпосередньо для потреб деревинооброблювального комплексу поставлено 288,2 тис. кбм лісопродукції, або 82 % від загального обсягу поставок. Уся деревина нашими партнерами придбана через електронні аукціонні торги. Практику проведення щотижневих додаткових електронних торгів наші підприємства продовжуватимуть і надалі.

Основними нашими споживачами низькосортної деревини є плитні підприємства та підприємства з хімічної переробки деревини, яким у першому півріччі поставлено понад 94 тис. кбм сировини, а це понад 32 % від загального обсягу поставок.

Для потреб соціально – культурної сфери підприємствами обласного управління поставлено 63,1 тис. кбм деревини, або 18 % від загального обсягу реалізації необробленої деревини. Це, в основному, деревина дров’яна для опалення.

Середня вартість реалізованого кубометра необробленої деревини за шість місяців 2021 року склала 1365,29 грн. (без ПДВ).

Загальна сума реалізації підприємств обласного управління за перше півріччя 2021 року склала 641,3 млн. грн (без ПДВ), що на 164 % більше відповідного періоду минулого року.

Хочемо висловити щирі слова подяки нашим партнерам – покупцям деревини за плідну співпрацю. Надіємось, що і в майбутньому наша взаємовигідна співпраця буде такою ж плідною, як і в першому півріччі цього року.

 

Відділ лісових ресурсів, машин

та технологій Львівського ОУЛМГ

Global Options

Оголошення
Ключові слова
Де так як купити дрова паливні на Львівщині

Зелена країна

Ми у Facebook

Розпорядження від 01.12.2015р. N18

Платформа Дія

Відео

Новини Управління