Лісівники Волині вивчали досвід львівських колег

2 листопада 2021р, Новини. Прес-служба

Сьогодні до ДП «Львівський лісовий селекційно-насіннєвий центр» завітали лісівники Волинського обласного управління лісового та мисливського господарства.

Мета візиту – ознайомлення з роботою сучасного обладнанням та технологіями для вирощування саджанців із закритою кореневою системою та перейняття досвіду колег із селекційно-насіннєвого центру, щоб в подальшому мати змогу запровадити подібне виробництво у себе.

Директор ДП «Львівський лісовий селекційно-насіннєвий центр» Федір Пелиньо провів екскурсію та ознайомив колег з технологіями та особливостями переробки лісонасіннєвої сировини, її зберіганням, вирощуванням садивного матеріалу із закритою кореневою системою на базі автоматизованої лінії виробництва шведської компанії BCC.

Під час екскурсії працівники Волинського ОУЛМГ змогли на власні очі побачити процес перепіковування Ялиці білої та побачити роботу виробничої системи BBC, що складається з лінії заповнення касет готовим субстратом : порційного змішувача, лункоутворювача, установки заповнення касет.

Загалом лісівники Волині ознайомились із специфікою лісорозсадницької справи нашого підприємства та були приємно вражені побаченим.
 

Global Options

Оголошення
Ключові слова
Де так як купити дрова паливні на Львівщині

Зелена країна

Ми у Facebook

Розпорядження від 01.12.2015р. N18

Платформа Дія

Відео

Новини Управління