Лісівники облаштовують місця відпочинку

2 травня 2022р, Новини підприємств. Прес-служба

З настанням теплих весняних днів жителі наших міст та сіл все частіше навідуються до лісу. Лісівники Надлісництва "Бібрка" ДП "Львівський лісгосп" постійно дбають про комфорт відпочивальників, бо рідко хто захоче відпочивати просто в лісі без, як мінімум столика чи альтанки. Однак мало людей задумуються над тим, що для створення умов для їх відпочинку працюють десятки лісівників. Лісівники своїми руками влаштовують місця відпочинку, слідкують за їх станом, підтримують чистоту.
 
На території Надлісництва в лісі функціонують шість місць відпочинку. Всі вони розташовані поблизу автомобільних доріг та населених пунктів. Для комфорту відвідувачів тут встановлені альтанки, столи, облаштовані місця для вогнищ та сміття. Значна увага приділяється художньому та інформаційному оформленню, з пізнавальною інформацією про ліс та закликами берегти рідну природу. Відпочинок в лісі є безкоштовним, єдиною платою є шанобливе ставлення до майна та праці лісівників, прибране за собою сміття та дотримання правил пожежної безпеки.
 
Отож, запрошуємо у місця відпочинку, де ви зможете відпочити, забути про щоденні клопоти, подихати лісовим повітрям, набратися сили та хорошого настрою.

Global Options

Оголошення
Ключові слова
Де так як купити дрова паливні на Львівщині

Зелена країна

Ми у Facebook

Розпорядження від 01.12.2015р. N18

Платформа Дія

Відео

Новини Управління