Торги обробленими лісоматеріалами

26 травня 2022р, Новини. Прес-служба

З метою відновлення роботи по реалізації обробленої лісопродукції через аукціонні торги лісогосподарськими підприємствами обласного управління були проведені торги двічі у травні – 10.05. та 24.05. 2022 р.

Відповідно до Закону України «Про товарні біржі» торги проводила ТБ «Українська Універсальна Біржа», яка отримала ліцензію Національної комісії з цінних паперів та фондового ринку на провадження діяльності з організації торгівлі продукцією на товарних біржах, через аґента ТД «Галконтракт».

На перші торги держлісгоспами було виставлено для реалізації 371 кбм обрізних пиломатеріалів, заготовок для європіддонів та тріска технологічна. У торгах взяла участь лише одна фірма, яка придбала 60 кбм обрізних хвойних пиломатеріалів за стартовою ціною. Обсяг продаж становив – 16,2 %.

На торгах 24.05.2022 р. прийняло участь уже 8 фірм, як українських, так і закордонних. Із виставленого обсягу 2415 кбм було продано 721 кбм, або 29.9 %.

Продукція реалізована практично за стартовими цінами, лише по двох лотах відбувся ріст цін на 1% та 8%.

Відповідно до рекомендацій Державного агентства лісових ресурсів України лісогосподарські підприємства переходять на реалізацію оброблених лісоматеріалів через аукціонні торги. Надіємося, що наші партнери – покупці активніше прийматимуть участь у аукціонах.

Наступні аукціонні торги відбудуться 03.06.2022 р. на тій же площадці.

Запрошуємо наших партнерів реєструватися та приймати участь  в аукціонних торгах обробленими лісоматеріалами.

Зі сторони лісогосподарських підприємств гарантуємо своєчасну поставку придбаної продукції, якість відповідно до вимог угоди.

Слідкуйте за нашими новинами.

 

Відділ лісових ресурсів, машин

та технологій Львівського ОУЛМГ

 

Global Options

Оголошення
Ключові слова
Де так як купити дрова паливні на Львівщині

Зелена країна

Ми у Facebook

Розпорядження від 01.12.2015р. N18

Платформа Дія

Відео

Новини Управління