На додаткових аукціонних торгах лісопідприємства продали 56,5% виставленого обсягу необробленої деревини

31 січня 2019р, Новини. Прес-служба

29 січня відбулись додаткові аукціонні торги необробленою деревиною заготівлі першого кварталу 2019 року державних лісогосподарських підприємств Львівського ОУЛМГ. Торги проводила ТБ «ТСБ «Галконтракт» у дві сесії: електронні торги та «торги з голосу».

На електронні торги підприємства виставили 9190 м куб. дров паливних для промислового виробництва: 2,9 тис. м куб. хвойних, 4,2 тис. м куб. твердолистяних та 2 тис. м куб. м’яколистяних. На торгах було п’ять фірм, вони  придбали 1450 м куб. лісопродукції, або 15,8 % від виставленого обсягу.

На «торги з голосу» лісові господарства виставили 10741 м куб. необробленої деревини. У торгах взяли участь 45 представників деревообробних підприємств регіону. Результати торгів показали низьку зацікавленість лісопродукцією для переробки. Більшість лотів були продані за стартовими цінами. На багато лотів, за пропозицією деревообробників, лісові господарства понижували ціни, щоб реалізувати продукцію.

Загальний обсяг продажу становить 6105 м куб. або 56,8% від виставленої кількості. Торги показали низький попит на круглі лісоматеріали модрини – їх продали 4,2 % від виставленої кількості; ялиці продали 42,7%; сосни – 61,7%. Найбільший попит традиційно на лісоматеріали дуба звичайного – їх продали 94,7% від виставленого обсягу.

Результати аукціонних торгів в розрізі лісогосподарських підприємств та порід представлені у таблицях.

Додаткові електронні торги

Додаткові загальні торги

Global Options

Оголошення
Ключові слова
Де так як купити дрова паливні на Львівщині

Зелена країна

Ми у Facebook

Розпорядження від 01.12.2015р. N18

Платформа Дія

Відео

Новини Управління