Рятувальники з лісівниками ДП "Радехівське ЛМГ" провели пожежно-тактичні навчання по ліквідації лісової пожежі

1 Червня 2022р, Новини підприємств. Прес-служба

Рятувальники Червоноградського районного управління ГУ ДСНС України у Львівській області спільно з державною лісовою охороною ДП “Радехівське лісомисливське господарство” на території Лопатинського лісництва провели семінар нараду та пожежно-тактичні навчання по ліквідації лісової пожежі.

В ході семінар наради обговорювалися питання запобігання протидії масовим пожежам лісам, торфовищ і сільськогосподарських угідь впродовж пожежонебезпечного періоду та протидії пожеж в природних екосистемах.

Під час навчання з працівниками державної лісової охорони ДП «Радехівське лісомисливське господарство» вогнеборці здійснили локалізацію осередку пожежі, таким чином, не допустивши її подальшого розповсюдження. Згодом пожежу було повністю ліквідовано.

Дані навчання з гасіння лісових пожеж дуже важливі, адже під час тренувань можна врахувати всі нюанси та напрацювати злагоджені дії, а відтак кожна зекономлена хвилина дасть змогу швидше побороти вогонь та врятувати ліс і все живе у ньому.

Однак, не зважаючи на протипожежну готовність, вкотре наголошуємо, що найкращий метод боротьби з вогнем у лісі – не допустити його появи.

За матеріалами ДП "Радехівське ЛМГ"

 

Global Options

Оголошення
Ключові слова
Де так як купити дрова паливні на Львівщині

Зелена країна

Ми у Facebook

Розпорядження від 01.12.2015р. N18

Платформа Дія

Відео

Новини Управління