Виїзна виробнича нарада головних інженерів у ДП «Рава-Руське ЛГ»

25 липня 2022р, Новини. Прес-служба

22 липня 2022 року на базі ДП «Рава-Руське лісове господарство» відбулася виїзна виробнича нарада з головними інженерами підпорядкованих підприємств Львівського обласного управління лісового та мисливського господарства.

З детальним аналізом виробничої діяльності державних лісогосподарських підприємств за 6 місяців  2022року виступив заступник начальника-головний інженер Львівського ОУЛМГ Юрій Громяк. В своєму виступі він підбив підсумки роботи за 1 півріччя та накреслив перспективи виконання виробничої програми і реалізації лісопродукції, на наступний період.

Про стан будівництва та відновлення лісових автомобільних доріг поточного року та перспективи розширення мережі лісової інфраструктури державних підприємств лісового господарства області виступив начальник відділу лісових ресурсів, машин та технологій Ігор Коновалець.

Головний спеціаліст відділу Василь Степанишин доповів про стан охорони праці на підприємствах Львівського ОУЛМГ. Було детально розглянуті порушення та недоліки виявлені перевірками підчас проведення оперативного адміністративно-громадського контролю з охорони праці ІV-рівня та звернуто увагу на превентивні заходи щодо попередження виробничого травматизму.

 В ході проведення наради присутні мали можливість ознайомитися з роботою виробничих структурних підрозділів ДП «Рава-Руське лісове господарство», а саме: транспортного цеху та ремонтною базою лісовозної техніки,

новою технікою придбаною у 2022 році

пожежним пунктом лісгоспу

організацією роботи у Волицькому лісництві  при проведенні підвезення та навантажувальних робіт на проміжні склади форвардером, тракторними лісовозними причепами

лісовою автомобільною дорогою збудованою у 2022 році у Волицькому лісництві

Учасники наради відмітили значний виконаний обсяг роботи керівництва  ДП «Рава-Руське лісове господарство» та працівників всіх служб і відділів підприємства в розширенні матеріально-технічної бази підприємства, постійний пошук новинок для впровадження прогресивних технологій, механізації трудомістких процесів, створення здорових і безпечних умов праці, високий рівень культури виробництва та дотримання вимог стандарту FSC з лісової сертифікації.

 

 

Відділ лісових ресурсів, машин та
технологій Львівського ОУЛМГ

Global Options

Оголошення
Ключові слова
Де так як купити дрова паливні на Львівщині

Зелена країна

Ми у Facebook

Розпорядження від 01.12.2015р. N18

Платформа Дія

Відео

Новини Управління