Рейдова робота триває

14 вересня 2022р, Новини. Прес-служба

Працівники державної лісової охорони державних лісогосподарських  та лісомисливських підприємств, які належать до сфери управління Львівського обласного управління лісового та мисливського господарства, постійно проводять рейдову роботу з охорони державного лісового та мисливського фонду.                                                                                                                   
Із настанням прохолодних днів осені частішають випадки, коли громадяни в незаконний спосіб хочуть забезпечити себе дровами для опалення. Так днями державною лісовою охороною ДП «Дрогобицький лісгосп» було виявлено три випадки незаконних рубок. Два випадки в кв. 25 та в кв. 4  Трускавецького лісництва, та один випадок кв.71 Бориславського лісництва, на яких складено  протоколи по ст. 65 КУпАП (незаконна порубка, пошкодження та знищення лісових культур і молодняка). У Трускавецькому лісництві в кв. 25 лісопорушником зрізано 1 дерево породи дуб звичайний, в кв. 4 того ж лісництва лісопорушником зрізано  5 дерев породи дуб звичайний. Загальна сума завданої шкоди становить 13 тис. 130грн. Лісопорушники визнали свою вину і відшкодували шкоду лісу у повному обсязі.                                              
 
Також державною лісовою охороною ДП Золочівський лісгосп» у Сасівському лісництві виявлено незаконну рубку трьох дерев породи сосна звичайна.  Завдана шкода становить 33 тис.333 грн. Лісопорушниками виявилися жителі Золочівського району.
 
Слід зазначити, що інформація щодо придбання дров паливних розміщена на сайтах Львівського обласного управління лісового та мисливського господарства та лісгоспів області. 

https://lvivlis.gov.ua/

Global Options

Оголошення
Ключові слова
Де так як купити дрова паливні на Львівщині

Зелена країна

Ми у Facebook

Розпорядження від 01.12.2015р. N18

Платформа Дія

Відео

Новини Управління