Поповнення парку патрульних автомобілів

8 лютого 2022р, Новини. Прес-служба

Питання охорони і захисту лісу завжди було, є і залишається пріоритетним для працівників лісової галузі. Нещодавно повідомлялось про огляд транспортних засобів державних лісогосподарських підприємств Львівського ОУЛМГ, які використовує державна лісова охорона для патрулювання лісових масивів та мисливських угідь. У 2021 році за власні кошти підприємств їх придбано 28 одиниць.

Минулого тижня парк патрульних автомобілів поповнився ще двома автомобілями підвищеної прохідності. Їх безкоштовно передало на баланс підприємств Державне агентство лісових ресурсів України.

Новий автомобіль Mitsubishi L 200 високої прохідності, і тепловізор для рейдової роботи отримала лісова охорона державного підприємства «Львівське лісове господарство».

Другий автомобіль Mitsubishi L 200 отримала лісова охорона державного підприємства «Дрогобицьке лісове господарство».

Крім того державне підприємство «Славське лісове господарство» отримало від Держлісагентства два квадроцикли.

Отримана техніка вже незабаром буде використовуватися для охорони лісових масивів Львівщини та запобігання порушень лісового та природоохоронного законодавства. Транспортні засоби і тепловізор допоможуть ще пильніше берегти ліси від пожеж та самовільних рубок, будуть використані для охорони тваринного світу та боротьби з браконьєрством.

 

Відділ лісових ресурсів

машин та технологій Львівського ОУЛМГ

Global Options

Оголошення
Ключові слова
Де так як купити дрова паливні на Львівщині

Зелена країна

Ми у Facebook

Розпорядження від 01.12.2015р. N18

Платформа Дія

Відео

Новини Управління