Колектив вітає керівника

4 квітня 2019р, Новини підприємств. Прес-служба

"Тихою невтомною працею любіть Україну!"
Ці слова великого світоча українського народу Андрея Шептицького чудово описують діяльність керівника нашого підприємства Степана Сохнацького.

4 квітня, у день його народження, колектив Жовківського лісгоспу шле найщиріші вітання і складає слова подяки за його невтомну працю та служіння для розвитку підприємства, на благо держави.
Соціальна активність, високодуховність, а разом з тим ще й високий професіоналізм та відданість роботі гармонійно поєднались в цій людині.  Народившись у сім’ї лісівника на Сокальщині , він ще із дитячих літ твердо вирішив бути саме лісівником, і ніяк інакше. Саме тут, у походах за батьком, на рідній Сокальщині і народилась велика любов до лісу, яку проніс крізь все своє життя. 
Свою трудову діяльність у лісовій господарці розпочав ще у далекому 1988 році. А у ДП "Жовківський лісгосп" - у 1991 році на посаді лісничого В'язівського лісництва. З 2014 року вміло та фахово очолює наше підприємство.
Степан Степанович Сохнацький – успішний господарник, порядна людина. Як керівник ініціативний, принциповий, йому притаманне почуття відповідальності за діяльність лісгоспу. 
Він вміє чітко визначати стратегію і тактику розвитку і ведення лісового господарства, лісозаготівлі та деревообробки. Приділяє велику увагу впровадженню у виробництво нових прогресивних технологій розвитку підприємства. А своєю сумлінною працею наш керівник робить вагомий внесок в справу примноження та збереження природних багатств Жовківщини та Сокальщини!
Шановний імениннику, нехай усе хороше, зроблене з любов’ю та натхненням, повертається до Вас сторицею. Ми пишаємося тим, що маємо можливість спілкуватися і співпрацювати з Вами. Нехай Ваше життєве і професійне поле діяльності і надалі буде врожайним: добротою, радістю та людською вдячністю! Хай кожен день буде осяяний високим злетом душі, а добре самопочуття і гарний настрій стануть запорукою Вашого процвітання, миру, злагоди,  любові та достатку у Вашому домі!
Божого Благословення та Благодаті Вам, Степане Степановичу на усіх життєвих стежинах.
Ваш колектив!

Global Options

Оголошення
Ключові слова
Де так як купити дрова паливні на Львівщині

Зелена країна

Ми у Facebook

Розпорядження від 01.12.2015р. N18

Платформа Дія

Відео

Новини підприємcтв