Правда про ліс та спростування міфів

26 липня 2019р, Новини підприємств. Прес-служба

Громадська ініціатива «Друзі лісу» розпочала випуск серії інформаційних листків «Правда про ліс». В них можна знайти відповіді на ключові питання про лісовий сектор, які турбують суспільство.
Вийшов друком перший випуск із серії, його тема «Функції лісу та лісівників» і 19 лютого інформаційний буклет презентували для відповідальних за зв’язки з громадськістю та ЗМІ держлісгоспів Львівщини, а щоб робота з громадськістю була ще ефективніша і краще доносилась інформація до населення 23 липня було проведено навчання головним редактором газети «Деревообробник» та головою громадської ради при Державному агентстві  лісових ресурсів України Василем Масюком з працівниками ДП “Славське ЛГ”.
На нараді обговорювали функції лісу, їхній вплив на життя людей і довкілля, а також роль лісівників у функціонуванні лісу, основна мета наради – донести суспільству об’єктивну, вичерпну та актуальну інформацію про лісовий сектор України, щоб люди краще розуміли його функціонування та важливість лісу для життя людини.
Він також розповів найпоширеніші міфи про ліси України та їхнє спростування; тема лісової рекреації; комплексний погляд на працю лісівників; питання заготівлі деревини та інші актуальні теми галузі.

Global Options

Оголошення
Ключові слова
Де так як купити дрова паливні на Львівщині

Зелена країна

Ми у Facebook

Розпорядження від 01.12.2015р. N18

Платформа Дія

Відео

Новини підприємcтв