Виробнича нарада лісової охорони ДП «Старосамбірське ЛМГ»

2 жовтня 2019р, Новини підприємств. Прес-служба

01 жовтня 2019 року лісова охорона ДП «Старосамбірське ЛМГ»  зібралась для проведення виробничої наради. Метою проведення було обговорення стану охорони лісу від лісопорушень, порядок складання адміністративних документів та фіксація лісопорушень, а також взаємодія з правоохоронними органами. Про стан охорони лісу доповів директор підприємства Мрочко Ю. М. Після його вступного слова інженер ОЗЛ Васурчак Р. І. детально зупинився на юридичних деталях документування фактів порушень лісового законодавства. Так було нагадано хто з працівників державної лісової охорони відноситься до посадових осіб, їхні права та обов’язки. Вказано порядок оформлення матеріалів про лісопорушення, перелік випадків коли про лісопорушення необхідно  інформувати Старосамбірське відділення поліції. Особливу увагу було зосереджено на вжитті заходів щодо встановлення особи правопорушника, а також можливість фіксації фактів порушень за допомогою засобів фото та відео нагляду.

Крім цього на нараді виступив головний інженер ДП «Старосамбірське ЛМГ» Височанський В. Є., який нагадав присутнім про застосування нових стандартів які застосовуються у лісовому господарстві. Зокрема він наголосив про порядок маркування деревини, та її відпуск. Також було наголошено про недопущення відпуску деревини із внесенням помилкових даних про їхню якість.

Підбиваючи підсумки директор підприємства Мрочко Ю. М. наголосив про недопущення порушень з боку працівників лісової охорони при здійсненні робіт з охорони лісу, а також при проведенні робіт з приймання та відпуску деревини.

 

Прес служба ДП «Старосамбірське ЛМГ»

Global Options

Оголошення
Ключові слова
Де так як купити дрова паливні на Львівщині

Зелена країна

Ми у Facebook

Розпорядження від 01.12.2015р. N18

Платформа Дія

Відео

Новини підприємcтв