Керівництво Сколівської райдержадміністрації з робочим візитом відвідало НПП «Сколівські Бескиди»

3 лютого 2020р, Новини підприємств. Прес-служба

31 січня голова Сколівської райдержадміністрації Богдан Янко, перший заступник голови райдержадміністрації Роман Чудійович та заступник голови райдержадміністрації Володимир Крушельницький з робочим візитом відвідали адміністрацію національний природного парку «Сколівські Бескиди». 

Під час зустрічі в.о. директора національного парку Василь Приндак ознайомив з структурою, адміністративно-функціональним поділом та функціональним зонуванням території НПП, охарактеризував основні досягнення, стан фінансових надходжень від діяльності та сплати податків за 2019 рік, участь в міжнародних проектах, перспективи діяльності та розвитку, а також звернув увагу на проблемні питання діяльності парку.


Серед основних досягнень парку в 2019 році відзначено: надання рекреаційних послуг відвідувачам парку на суму більше 1 млн грн; введення в експлуатацію еколого-просвітницького центру Крушельницького лісництва; видання монографії Національний природний парк «Сколівські Бескиди» (до 20-річчя створення); реалізація місцевого проекту розвитку, благоустрою і відпочинку для жителів м.Сколе в урочищі «Павлів потік», вело-піша доріжка з двома джерелами природної мінеральної води; впровадження електронного обліку деревини при заготівлі та її реалізації; створення найбільшого герба України з кипарисовика, що підтверджено національним реєстром рекордів України; участь у фестивалі «Мисливська ватра»; організація нового шкільного лісництва (четверте в парку) при Сколівській ЗОШ I-III ст. А також національний парк визначено переможцем другого конкурсного відбору програми транскордонного співробітництва Польща-Білорусь-Україна. Проект спрямований на збереження і промоцію природоохоронних територій. Ключові заходи створення: інформаційно-екологічного пункту в урочищі «Дубравка» (м.Сколе).


Голова райдержадміністрації Богдан Янко підвів підсумки зустрічі та наголосив: «Нашою спільною метою є розвиток та промоція Сколівщини. Тому закликаю всіх до ініціативної та результативної роботи. Кожен працівник повинен творчо та ефективно працювати на своєму робочому місці, чітко аргументувати своє бачення та ідеї розвитку. В свою чергу керівництво райдержадміністрації завжди готове до співпраці, сприяння у вирішенні проблемних питань в межах своєї компетенції».

За інформацією 

НПП "Сколівські Бескиди"

Global Options

Оголошення
Ключові слова
Де так як купити дрова паливні на Львівщині

Зелена країна

Ми у Facebook

Розпорядження від 01.12.2015р. N18

Платформа Дія

Відео

Новини підприємcтв