Разом з лісівниками Самбірського лісгоспу місцеві жителі висадили молоді дерева

8 квітня 2022р, Новини підприємств. Прес-служба

93 тисячі саджанців деревних порід висаджено на сьогодні в лісництвах ДП «Самбірський лісгосп».
 
Щоб відволіктися від перегляду новин, соц. мереж про події, які мають місце в наш нелегкий для країни час, до лісівників Судововишнянського лісництва прийшли діти та їхні батьки з села Бортятин, Заріччя, Княжий Міст Яворівського району, щоб спільними зусиллями посадити ліс на території рідного краю. В урочищі «Заріччя та «Буковець» на площі 2,7 га посадили 7,1 тисячі саджанців сосни звичайної та 6,4 тисячі саджанців дуба звичайного.
 
Жителі села Воля Блажівська, Блажів Самбірського району, з метою сприяння природному поновленню дуба звичайного в Черхавському лісництві на площі 3,1 га підсадили 6,2 тисячі саджанців листяних порід.

Загалом, на сьогодні, лісівники в рамках ініціативи Президента України «Зелена країна» разом з громадськістю відтворили ліси на площі 40,2 га, з них посаджено ліс на площі 12,4 га. Загалом висаджено 93 тисячі саджанців основних лісоутворюючих порід.
 
До виконання поставлених завдань приступили рівнинні лісництва ДП «Самбірський лісгосп». Подекуди в горах ще лежить сніг, тому лісовідтворення на запланованих ділянках в гірських районах розпочнеться дещо пізніше.
 
Для весняного лісовідтворення використовують саджанці, вирощені в Комарнівському та Рудківському лісорозсадниках.
За матеріалами
ДП "Самбірський лісгосп"
 

Global Options

Оголошення
Ключові слова
Де так як купити дрова паливні на Львівщині

Зелена країна

Ми у Facebook

Розпорядження від 01.12.2015р. N18

Платформа Дія

Відео

Новини підприємcтв