Озеленюємо рідний край

12 квітня 2022р, Новини підприємств. Прес-служба

У рамках виконання екологічної ініціативи Президента "Зелена країна" лісівники Львівщини не лише садять ліс, а й беруть участь в озелененні населених пунктів, навчальних закладів та соціальних об'єктів.

Лісівники Надлісництва Бібрка ДП "Львівське лісове господарство" разом з місцевими жителями та учнями провели озеленення парку в м. Бібрка та місцевої школи імені Уляни Кравченко. На цих локаціях висаджені дуби, липи горіхи, а також красиві квітучі кущі дейції, керії, спіреї, жасмину, форзиції. Всі ці дерева та кущі Надлісництво Бібрка надало місцевій громаді безкоштовно. За кілька років наші дерева і кущі підростуть та будуть милувати око своєю красою.

Спеціалістами ДП “Бродівський лісгосп” спільно з навчальним закладом Бродівська ОЗЗСО І-ІІІст №4 озеленено прилеглу територію школи туями. Спільними зусиллями створили алею,  яка буде окрасою для проведення майбутніх заходів.

Державне підприємство “Дрогобицьке лісове господарство” долучилось до озеленення м. Дрогобич. Для озеленення новоствореного скверу по вул. Пилипа Орлика підприємством було надано спонсорську допомогу у вигляді саджанців туї західної ”Смарагд” в кількості 30шт.

 

На Львівщині 16 квітня Львівська обласна військова адміністрація, Львівське обласне управління лісового та мисливського господарства та ГО «Добро.Дій» оголосили про проведення масової акції з висадки лісів «Ліс Перемоги». Долучитися до акції може кожен бажаючий.

Інформація про акцію розміщена за

►посиланням.

Озеленюємо рідний край для майбутніх поколінь! Разом переможемо!

 

 

Global Options

Оголошення
Ключові слова
Де так як купити дрова паливні на Львівщині

Зелена країна

Ми у Facebook

Розпорядження від 01.12.2015р. N18

Платформа Дія

Відео

Новини Управління