Єгерська служба ДП «Самбірський лісгосп» заготовляє корми для підгодівлі звірів в зимовий період

12 жовтня 2022р, Новини підприємств. Прес-служба

Зараз осінь, а отже час подбати про підгодівлю звірини в зимовий період. Саме цим активно займається єгерська служба ДП «Самбірський лісгосп».
 
Наразі,  для підгодівлі диких звірів власними силами єгерської служби заготовлено 3600 кг  сіна та  3320 штук  кормових віників, закуплено 1850 кг кукурудзи та 2150 кг вівса. Крім того, відремонтовано та відновлено до зими 13 годівниць та виготовлено 5 нових.
 
Заготовлені деревно-чагарникові та кропив’яні віники, сіно та інші «ласощі для звірів» будуть зберігатися в сховищах до початку настання холодів, а з приходом сніжної погоди, коли звірина  в лісі найбільше потребують допомоги людини будуть розкладені єгерською службою підприємства вздовж доріг та у спеціальних місцях,  які є найбільш доступні для тварин. Така підгодівля допомагає звірині успішно пережити люті морози. Диких тварин не підгодовують усю зиму, а лише тоді, коли складні погодні умови не дозволяють їм добути корм самостійно.
 
Мисливське господарство в лісгоспі ведеться  на площі 35,3 тис.га.
Мисливсько-єгерська служба підприємства  має у своєму складі 6 єгерів, якою керують мисливствознавець ДП «Самбірський лісгосп» Анатолій Затварський та провідний мисливствознавець надлісництва Старий Самбір  Ярослав  Волосянський
 
Працівники егерської служби ДП «Самбірський лісгосп» здійснюють обхід у межах 12 лісництв.
 
За інформацією
ДП «Самбірське лісове господарство»

Global Options

Оголошення
Ключові слова
Де так як купити дрова паливні на Львівщині

Зелена країна

Ми у Facebook

Розпорядження від 01.12.2015р. N18

Платформа Дія

Відео

Новини підприємcтв