Турбота про диких тварин в НПП "Сколівські Бескиди"

9 серпня 2022р, Новини підприємств. Прес-служба

Територія національного природного парку «Сколівські Бескиди» багата різновидами тваринного світу. Найбільше водиться в нас копитних, зокрема: 39 особин зубра, 423 – олені, 427 – козуль.

Ці звірі харчуються травою, грибами, гілками дерев, а тому потребують додатково різних мікроелементів. Таким продуктом є сіль. Вона необхідна будь якому живому організму, оскільки у її складі є натрій, хлор, кальцій та інші мікроелементи.

Поважна благодійна організація UANIMALS підтримала потребу національного парку у закупівлі солі для диких тварин. Це стало для нас дуже доречно, оскільки в час воєнного стану фінансування таких видатків для бюджетних установ обмежено.

Завдяки команді гуманітарного руху UANIMALS дикі тварини, що водяться на території Сколівських Бескид не відчують мінерального голоду.

Адміністрація національного природного парку «Сколівські Бескиди» висловлює щиру подяку благодійникам голові організації Олександру Тодорчуку та його команді за допомогу у закупівлі 2400 кг солі для раціону харчування звірів.

За матеріалами

НПП «Сколівські Бескиди»

 
 

Global Options

Оголошення
Ключові слова
Де так як купити дрова паливні на Львівщині

Зелена країна

Ми у Facebook

Розпорядження від 01.12.2015р. N18

Платформа Дія

Відео

Новини Управління