Джипи з дронами їдуть на фронт

25 жовтня 2022р, ЗМІ про нас. Прес-служба

Чергова гуманітарна допомога польських лісівників побратимам зі Львівщини.

Війна з російським окупантом зобов’язує всіх нас і всіма способами працювати на перемогу. Про це зайве нагадувати лісівникам Львівщини, які з перших днів вторгнення московського агресора на нашу територію долучилися до допомоги українським воякам.

Найперше, працівники лісу з області воюють на фронті, є серед них і добровольці.

Лісгоспи, перевиконуючи у цей непростий час свої виробничі плани, забезпечують військо деревиною для облаштування окопів, бліндажів, укріплень…

І, нарешті, обласне управління лісового та мисливського господарства взяло на себе ще один, вкрай такий потрібний на сьогодні громадянський обов’язок, як разом із лісгоспами виступати колективним волонтером для нашої армії, використовуючи до цієї корисної справи плідну співпрацю з сусідами-побратимами лісової галузі Польщі.

Ми вже розповідали, що на фронті вже «воюють» 49 джипів (38 від польських побратимів та 11 від лісгоспів Львівщини), 35 тепловізорів, 1000 тактичних рюкзаків. Про медикаменти, продукти, засоби гігієни тощо годі й говорити.

І ось нова порція гуманітарної допомоги від лісівників сусідньої держави.

– На цей раз побратими привезли 11 автомобілів підвищеної прохідності і 20 квадрокоптерів! – розповів заступник начальника, головний лісничий обласного управління Ярослав Целень і додав, що ще 20 дронів від польських друзів зараз проходять погодження в державних структурах Республіки Польща.

Ярослав Целень також повідомив, що не так давно на запрошення Генеральної дирекції лісівників Польщі відвідав засідання працівників лісової галузі у Мучному, що неподалік українського кордону, і мав змогу подякувати їм за плідну співпрацю і волонтерську допомогу.

 

Там, на засіданні, генеральний директор Йозеф Кубіца запевнив лісівників Львівщини, що допомога з їхнього боку триватиме до повної перемоги України над російським окупантом.

… А на акті передачі гуманітарної допомоги, яка відбувалася в одному з підрозділів Львівського ОУЛМГ, були присутні голова обласної військової адміністрації Максим Козицький, начальник обласного управління ЛМГ Анатолій Дейнека, начальник Головного управління ДСНС у Львівській області Юрій Кагітін, голова Львівської райдерж­адміністрації Христина Замула.

Головний лісничий ДП «Стрийський лісгосп» Анатолій Цюк тут же продемонстрував присутнім роботу дронів, які відразу ж, так само, як і джипи, вирушать на фронт.

– Разом переможемо! – завершив свій короткий виступ Анатолій Дейнека, вкотре перед тим подякувавши польським побратимам.

Іван КОРСАК,
фото автора,
Газета “Природа і суспільство”

https://ekoinform.com.ua/?p=16588

Global Options

Оголошення
Ключові слова
Де так як купити дрова паливні на Львівщині

Зелена країна

Ми у Facebook

Розпорядження від 01.12.2015р. N18

Платформа Дія

Відео

Преса про нас