Спільними зусиллями збережемо ліс від вогню!

2 серпня 2019р, Новини. Прес-служба

У зв'язку із збереженням високої пожежної небезпеки (4-5 клас), Львівське обласне управління лісового та мисливського господарства звертається до Вас бути обережними з вогнем у межах будь-якої природної території.

Розпорядженням голови Львівської облдержадміністрації від 27.02.2019 №131/0/5-19 «Про підготовку до пожежонебезпечного періоду 2019 року» заборонено населенню у період високої пожежної небезпеки (4-5 клас) відвідування лісів і в’їзд до лісових масивів області.

Ніколи не підпалюйте стерню та траву на полях і в лісі. Якщо побачите, що  це роблять інші, постарайтеся їх зупинити  і поясніть, чим небезпечне спалювання трави. Пожежу легше попередити ніж зупинити.

Тому, шановні громадяни, подбайте про Ваше здоров’я та Ваших дітей! І не забувайте, що спалюванням завдається шкода здоров’ю всім оточуючим людям!

Якщо ж пожежа розгорілася, і ви не можете загасити її самотужки – якнайшвидше зателефонуйте до служби порятунку за телефоном „101” чи повідомте лісову охорону ( тел.297-61-21) або органи місцевого самоврядування.

Пам’ятайте! Тільки спільними зусиллями збережемо ліс від вогню.

 

    Львівське обласне управління

                                              лісового та мисливського господарства

Global Options

Оголошення
Ключові слова
Де так як купити дрова паливні на Львівщині

Зелена країна

Ми у Facebook

Розпорядження від 01.12.2015р. N18

Платформа Дія

Відео

Новини Управління