Осіннє садіння лісу в Бібрському лісгоспі

23 жовтня 2019р, Новини підприємств. Прес-служба

На зрубах біжучого року, де закінчена заготівля деревини, проводиться механізована підготовка грунту та висаджується новий ліс. Осіннє садіння лісу має ряд переваг зокрема, посаджений сіянець має більший запас вологи та поживних речовин, більш витривалий до весняних заморозків та сонячних опіків, краще розвивається коренева система, а бруньки в сіянців посаджених восени розпускаються раніше ніж в посаджених весною.

Для правильного та успішного відновлення лісу складені проекти лісових культур, які погоджені у Львівському обласному управлінні лісового та мисливського господарства. Загалом восени біжучого року плануємо посадити 30 гектарів лісу.

Успішно проводяться роботи по відновленню лісу в Старосільському лісництві. На всіх зрубах біжучого року, на даний час, проведена підготовка грунту та висаджений молодий дубовий ліс. Таким чином всі зруби біжучого року в лісництві заліснені.

Також проводиться підготовка грунту під лісові культури і у всіх решту лісництвах. На сьогоднішний день ці роботи проведені на 70% лісокультурних ділянок запланованих до осіннього заліснення. Враховуючи суху погоду всі підготовлені ділянки оперативно залісняються сіянцями дуба черещатого та модрини європейської згідно проектів.

Головний лісничий ДП "Бібрський лісгосп"

М. Пилипів

https://xn----7sbca9bi5am6pg.xn--j1amh/novini/tryvaye-osinnye-sadinnya-lisu-v-bibrskomu-lisgospi.html

Global Options

Оголошення
Ключові слова
Де так як купити дрова паливні на Львівщині

Зелена країна

Ми у Facebook

Розпорядження від 01.12.2015р. N18

Платформа Дія

Відео

Новини Управління