На Львівщині проходить весняна лісокультурна кампанія

2 квітня 2020р, Новини. Прес-служба

У лісових масивах лісогосподарських підприємств Львівського ОУЛМГ проводиться весняна лісокультурна кампанія.

Використовуючи сприятливі погодні умови лісівниками Львівщини станом на 01.04.2020 року вже посаджено 503,8 га (82%)  лісових культур з 614,3 га запланованих на весну. Також проведено доповнення лісових культур на площі 244 га при завданні 778 га. На даний час лісокультурні роботи в рівнинних районах області підходять до завершення. Лісокультурні заходи в гірських районах розпочнуться після сходу снігу.

При  проведенні  лісокультурних  робіт  було  висаджено  близько  1,5 млн.шт. сіянців та саджанців деревних порід (сосни звичайної, ялиці білої, модрини європейської, дуба звичайного, бука лісового, клена явора, вільхи чорної та інших).

На лісових ділянках, пройдених вибірковими та поступовими рубками головного користування, завдяки застосуванню природозберігаючих технологій лісозаготівель  вдалося досягти якісного природного відновлення лісу на площі 770,1 га.

Активно проводяться підготовчі роботи з висіву лісового насіння в лісових розсадниках. На даний час вже засіяно 0,6 га  площі посівних відділень.

Проводяться роботи з вирощування садивного матеріалу із закритою кореневою системою головних лісоутворюючих порід в ДП «Львівський ЛСНЦ». На даний час висіяно 32 тис. ялини європейської, 43 тис. дугласії, 53 тис. клена-явора, 470 тис. ялиці білої. Найближчим часом заплановано висіяти 106 тис. дуба звичайного та 160 тис. бука європейського.

 

Відділ лісового господарства Львівського ОУЛМГ

Global Options

Оголошення
Ключові слова
Де так як купити дрова паливні на Львівщині

Зелена країна

Ми у Facebook

Розпорядження від 01.12.2015р. N18

Платформа Дія

Відео

Новини Управління