З Міжнародним днем лісів!

21 березня 2022р, Новини. Прес-служба

Сьогодні, 21 березня, в усьому світі відзначається Міжнародний день лісів (International Day of Forests).

Лісівники Львівщини приєднуються до відзначення  Міжнародного дня лісів стартом весняної лісокультурної кампанії 2022!

Станом на сьогодні посаджено 10 га  лісових культур і висаджено 42 тис. шт. садивного матеріалу основних лісоутворюючих порід.

Лісовідновлення проведено у лісових масивах Бродівського, Дрогобицького, Золочівського та Львівського державних лісогосподарських підприємств Львівського ОУЛМГ.

Також триває весняна посівна кампанія для забезпечення програми Президента “Зелена країна” якісним садивним матеріалом із закритою кореневою системою.

У лісорозсадницькому комплексі ДП «Львівський лісовий селекційно-насіннєвий центр» вже висіяно понад 30 тисяч насінин клена-явора, майже 70 тисяч дугласії та 5 тис шт бука лісового в контейнери для вирощування сіянців із закритою кореневою системою.

Сьогодні проводиться посів модрини та ялини. У планах підприємства в цьому році виростити 3 млн сіянців із закритою кореневою системою, які будуть використані для лісовідновлення та лісорозведення.

Пріоритетом  роботи лісівників Львівщини є збереження та відновлення лісів області. Цієї весни лісівниками Львівщини заплановано відтворити ліси  на площі 1362,8 га та у рамках реалізації програми Президента "Зелена країна" висадити 3,7 млн дерев.

Лісу бути! Весна переможе! Україна - переможе!

Global Options

Оголошення
Ключові слова
Де так як купити дрова паливні на Львівщині

Зелена країна

Ми у Facebook

Розпорядження від 01.12.2015р. N18

Платформа Дія

Відео

Новини Управління