Василь Кузьович перебуває з робочою поїздкою в Карпатському регіоні

4 серпня 2020р, Новини Держлісагентсва. Прес-служба

Протягом 4-7 серпня 2020 року Голова Державного агентства лісових ресурсів України Василь Кузьович з робочою поїздкою відвідає лісогосподарські підприємства Львівської, Івано-Франківської, Чернівецької та Закарпатської областей.

«Цього тижня працюватиму в Карпатському регіоні. Робоча поїздка розпочнеться з Львівщини. Лісівники цієї області працюють найстабільніше. Звичайно, проблеми там теж є, але вони намагаються забезпечувати стабільність роботи. Огляну декілька підприємств. Зокрема лісовий селекційно-насіннєвий центр, який займається вирощуванням саджанців із закритою кореневою системою. Це саме той шлях розвитку цієї дуже важливої для лісового господарства тематики з метою вирішення проблем, які виникають при різного роду катаклізмах – пожежах, масовому всиханні… Такий садивний матеріал дозволяє розширювати строки лісокультурних робіт, тобто строки висаджування лісу», - зазначив Василь Кузьович.

Він висловив сподівання, що будуть знайдені шляхи розв’язання проблеми недофінансування цього підприємства для роботи на повну потужність. Це буде найсучасніше лісорозсадницьке підприємство на теренах нашої країни. Показовим є те, що у становленні цього комплексу активну участь взяла місцева влада.

«Потім працюватиму на Прикарпатті. Нещодавно відбулася велика повінь, яка охопила декілька областей. Тому планую оглянути одне з лісогосподарських підприємств Івано-Франківської області, яке чи не найбільше постраждало від повені», - повідомив Голова відомства.

За його словами, на Франківщині накопичилися проблеми різного характеру, і кадрового у тому числі: «Деякі лісгоспи і обласне управління вимагають управлінських кадрових рішень. Спробую розібратися на місці, щоб допомогти вирішити проблеми».

На Буковині Голова Держлісагентства відвідає, зокрема, Путильський лісгосп, який дуже постраждав від стихії.

«Урядом, за ініціативи Міністерства захисту довкілля та природних ресурсів і Держлісгаентства, на Карпатський регіон були виділені кошти для ліквідації наслідків стихії. Тому хочу побачити, як йде підготовка з придбання потужної дорожньобудівельної техніки. Необхідно швидко і, головне, прозоро провести закупівлі», - наголосив Василь Кузьович.

Також він відвідає Закарпаття, де, зокрема, запланована зустріч з Головою облдержадміністрації.

«На жаль, кадрова проблема не оминула цю область. Там гостро стоїть питання призначення від керівництва обласного управління до переважної більшості лісгоспів. Повернувшись до Києва, проведу аналіз ситуації в усіх Карпатських областях для прийняття управлінських рішень», - зазначив Голова Держлісагентства.

Global Options

Оголошення
Ключові слова
Де так як купити дрова паливні на Львівщині

Зелена країна

Ми у Facebook

Розпорядження від 01.12.2015р. N18

Платформа Дія

Відео

Новини Управління