Карпати будуть зелені!

1 Червня 2020р, Новини. Прес-служба

Такою є головна мета лісівників ДП «Славське лісове господарство», тому ми продовжуємо створювати нові лісові насадження, які будуть біологічно-стійкіші до ураження шкідників та хвороб, аніж смерекові, які всихають та пошкоджуються вітровалами.

Цього разу в заході по залісненню схилів Карпат в урочищі Магура Тухлянського л-ва кв. 24 взяли участь завідувач бібліотеки Оксана Вегера та творча молодь с.Либохора.

Для садіння лісових культур на площі 2,6 га використовувались придбані у ДП «Львівський лісовий селекційно-насіннєвий центр», саджанці модрини європейської в кількості 2 тис.шт. із закритою кореневою системою, що дозволяє здійснювати садіння лісу протягом всього вегетаційного періоду та суттєво збільшує відсоток їх приживлюваності.

Лісівники переконані, що дуже важливо залучати молодь до процесів лісовідновлення. Такими заходами вчать розуміти, для чого потрібно висаджувати ліс, пояснюють що це корисно і потрібно для довкілля. Адже, коли на ділянці з природнім поновленням було висаджено ще кілька тисяч саджанців модрини, то думка, що Карпати будуть зелені завжди - є переконливою!

Спільне садіння лісу принесло учасникам багато позитивних вражень! Лісівники вдячні молоді с.Либохора за активну громадську позицію.

 

 

 

Відділ лісового господарства

 Львівського ОУЛМГ

 

Global Options

Оголошення
Ключові слова
Де так як купити дрова паливні на Львівщині

Зелена країна

Ми у Facebook

Розпорядження від 01.12.2015р. N18

Платформа Дія

Відео

Новини Управління