22 жовтня відійшов у вічність Степан Михайлович СТОЙКО

23 жовтня 2020р, Новини. Прес-служба

Лісівники Львівщини та колектив Львівського обласного управління лісового та мисливського господарства глибоко сумує з приводу непоправимої втрати.

На 101 році життя 22 жовтня 2020 року о 12.00, відійшов у Вічність головний науковий співробітник Інституту екології Карпат НАН України, доктор біологічних наук, професор, почесний доктор Зволенського технічного університету та Львівського державного університету безпеки життєдіяльності ДСНС України, дійсний член УЛАН, почесний член Українського ботанічного товариства, дійсний член Наукового товариства імені Шевченка, лауреат Державної премії України в галузі науки і техніки СТЕПАН МИХАЙЛОВИЧ СТОЙКО.

Лісівники Львівщини пам’ятають Степана Михайловича, як чудову людину, талановитого педагога, відомого практика лісівника, видатного вченого, який зробив вагомий внесок у розбудову лісівничої науки і освіти; мудру, добру, світлу, просту людину.

Пам’ять про Степана Михайловича збережеться вічно в серцях лісівників та написаних численних оригінальних працях та наукових ідеях.

Молитовно просимо Господа, щоб Він упокоїв душу усопшого раба Божого Володимира, в Царстві Небесному, в місці світлому, місці квітучому, місці спокійному.

Висловлюємо співчуття рідним, близьким, друзям та колегам.

Вічна пам’ять!

 

За дорученням колективу

Львівського обласного управління лісового та

мисливського господарства,

Дейнека Анатолій Михайлович

 

Ключові слова:

Некролог

Global Options

Оголошення
Ключові слова
Де так як купити дрова паливні на Львівщині

Зелена країна

Ми у Facebook

Розпорядження від 01.12.2015р. N18

Платформа Дія

Відео

Новини Управління