Аукціонні торги першого кварталу 2021 року

24 листопада 2020р, Новини. Прес-служба

Підходить до завершення 2020 рік. Лісогосподарські підприємства обласного управління завершують цикл аукціонних торгів (основних та додаткових) по четвертому кварталу 2020 р. Слід відзначити позитивну тенденцію у реалізації необробленої деревини через аукціонні торги. Кількість учасників торгів постійно зростає та, що саме головне, зростають обсяги продаж. Після проведення додаткових аукціонів по четвертому кварталу (26.11.20 та 03.12.20) ми оприлюднимо усі результати в розрізі підприємств та сортиментів, які виставлялись для продажу та були реалізовані.

З метою своєчасного укладання договорів на поставку необробленої деревини на перший квартал 2021 року розпочинаємо підготовку до проведення аукціонних торгів.

Згідно діючого законодавства 25 % від усього обсягу заготовленої деревини держлісгоспи виставлять на площадку «Прозоро.Продажі».

Для підприємств, котрі займаються фанерним виробництвом, та виробництвом струганого шпону торги проводитимуться на базі електронної площадки ДП «ЛІАЦ»: 10.12.2020 р. –вільха, береза, клас якості «А», «В» та 11.12.20 р. – дуб звичайний, клас якості «А» та «В».

Основні торги необробленою деревиною для усіх підприємств деревообробного комплексу будуть проведені 17.12.2020 р. на базі ТБ «ТСБ «Галконтракт». Лісогосподарські підприємства усю необроблену деревину виставлятимуть на електронні торги. Орієнтовно буде виставлено для продажу 90 тис. кбм деревини.

Запрошуємо усіх учасників ринку, партнерів – деревообробників реєструватися та приймати участь в електронних аукціонах на усіх торгових площадках.

Зі своєї сторони ми зробимо все щоби своєчасно та якісно виконати аукціонні договори.

           

 

Відділ лісових ресурсів, машин

та технологій Львівського ОУЛМГ

 

 

Global Options

Оголошення
Ключові слова
Де так як купити дрова паливні на Львівщині

Зелена країна

Ми у Facebook

Розпорядження від 01.12.2015р. N18

Платформа Дія

Відео

Новини Управління