Аукціонні торги

23 березня 2021р, Новини. Прес-служба

19 березня 2021 року згідно графіку проведення аукціонних торгів на базі ТБ «ТСБ «Гаконтракт» відбулися аукціонні торги необробленою деревиною державних лісогосподарських підприємств Львівського ОУЛМГ заготівлі другого кварталу 2021 року.

У торгах прийняло участь 154 учасники – покупців необробленої деревини. Така кількість учасників та, відповідно, заявок на придбання лотів (біля 400) привело до дуже добрих результатів продаж. На електронний аукціон лісогосподарськими підприємствами виставлено для реалізації 43,8 тис. кбм необробленої деревини, з яких було продано 37,1 тис. кбм, або 84,7 %.

Слід відмітити, що попитом на ринку користуються практично усі породи  та сортименти. Найвищий попит спостерігається традиційно на лісоматеріали круглі соснові, дубові, вільхові та березові – продаж яких становить 100 %. Решта лісоматеріалів круглих продано також досить успішно (відсоток продаж понад 80%).

Дров’яна деревина промислового призначення реалізована на рівні 77,3 % від виставленого обсягу (інформація щодо реалізації необробленої деревини на аукціонних торгах 19.03.2021 р. у розрізі сортиментів та лісгоспів представлена у табл.).

►Обсяги лісопродукції (куб.м.), виставленої та проданої на загальних ОСНОВНИХ електронних торгах заготівлі ІІ кварталу   2021 р. підприємствами Львівського ОУЛМГ                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                           

Аукціонними торгами 19.03.2021 р. лісові господарства відкрили серію аукціонних торгів (додаткових) необробленою деревиною заготівлі другого кварталу. Як і в попередній період додаткові торги відбуватимуться щочетверга на базі товарної біржі «ТСБ «Галконтракт».

Запрошуємо наших партнерів – деревинообробників приймати участь у торгах, тим самим забезпечувати свої виробничі потужності необхідною кількістю сировини.

 

Відділ лісовий ресурсів,

машин та технологій Львівського ОУЛМГ

 

 

Global Options

Оголошення
Ключові слова
Де так як купити дрова паливні на Львівщині

Зелена країна

Ми у Facebook

Розпорядження від 01.12.2015р. N18

Платформа Дія

Відео

Новини Управління