Зимові походи в гори

16 січня 2021р, Новини підприємств. Прес-служба

Цьогорічна малосніжна зима сприяє можливості відвідати туристичні шляхи національного парку «Сколівські Бескиди». Подорожі влітку і зимою, звичайно, відрізняються. Мережа туристичних шляхів парку (всього їх 19) – не є надто складною, всі вони одноденні, більша частина проходить через ліси, і тільки на полонинах відчутні різкі холодні пориви вітру. Інформація про напрямки маршрутів і їх нумерація та QR-коди розміщена на офіційному сайті нацпарку (http://skole.space/ua/turistic_rout.html). Рекомендуємо підібрати для себе оптимальні варіанти туристичних шляхів по складності, протяжності та висоті над рівнем моря.

http://skole.space/ua/turistic_rout.html


При підготовці до зимового походу, крім традиційного спорядження, потрібно врахувати: спеціальний одяг (термобілизна, флісова або штормова куртка і штани, може бути лижний одяг), високі черевики, 2 пари рукавиць. З собою мати термос гарячого солодкого чаю, їжі не багато, але енергетично цінної, наприклад шоколад, горіхи.


Треба врахувати, що на холоді мобільні телефони розряджаються швидше. Оптимальна кількість учасників походу – 4 особи. Не забудьте про аптечку!


Зимові краєвиди Сколівських Бескидів приваблюють своєю незабутньою красою, чудовими враженнями. Скористайтеся нагодою зимової пори.


Відпочивайте активно, на здоров’я!


НПП "Сколівські Бескиди"

Global Options

Оголошення
Ключові слова
Де так як купити дрова паливні на Львівщині

Зелена країна

Ми у Facebook

Розпорядження від 01.12.2015р. N18

Платформа Дія

Відео

Новини Управління