Результати аукціонних торгів

18 березня 2021р, Новини. Прес-служба

Завершився процес проведення основних та додаткових аукціонних торгів необробленою деревиною заготівлі першого кварталу 2021 року.

Торги відбувалися на торгових майданчиках: ТБ «ТСБ «Галконтракт», ДП «ЛІАЦ» та «Прозоро.Продажі».

Основний обсяг деревини був виставлений для продажу на ТБ «ТСБ «Галконтракт» - понад 150 тис. кбм; на «Прозоро.Продажі» - майже 70 тис. кбм та ДП «ЛІАЦ» - 2,2 тис. кбм. З впевненістю можна сказати, що весь обсяг необробленої деревини, що реалізується споживачам, пройшов через аукціонні торги (основні та додаткові).

Пожвавлення рику готової продукції переробки деревини дуже позитивно вплинув на результати реалізації необробленої деревини. На аукціонні торги (основні) було зареєстровано понад 150 споживачів – переробників деревини; на додаткові торги, як правило, понад 50. Це, відповідно, вплинуло і на результати продажів.

На деякі лоти фіксувалось реєстрація понад 15 покупців. Як наслідок, відбувся ріст цін на основні сортименти – лісоматеріали круглі.

Загальний відсоток продажів необробленої деревини на ТБ «ТСБ «Галконтракт» становить 87,6 %, в т. ч. лісоматеріалів круглих  - 94,9%, дров’яної деревини ПВ – 81,1 %.

Повністю були реалізовані лісоматеріали круглі соснові , ясенові, вільхові, кленові – 100 % продажів, усі інші – понад 90 % продажів ( результати торгів в розрізі лісогосподарських підприємств та сортиментів представлені у таблиці).

►Аналіз реалізації лісопродукції заготівлі 1 кварталу 2021 року на спеціальних біржових торгах, загальних аукціонних торгах

Наші лісогосподарські підприємства своєчасно згідно графіків забезпечують сировиною деревинообробні підприємства. Поставка усієї лісопродукції здійснюється виключно згідно аукціонних договорів.

На даний момент наші підприємства готуються до проведення аукціонних торгів необробленою деревиною заготівлі другого кварталу 202 1 року.

Запрошуємо наших партнерів – деревинообробників приймати активну участь у торгах, які відбудуться 19 березня 2021 року на ТБ «ТСБ «Галконтракт». Надіємося на подальшу плідну співпрацю.

 

  Відділ лісових ресурсів,

машин та технологій Львівського ОУЛМГ 

 

 

Global Options

Оголошення
Ключові слова
Де так як купити дрова паливні на Львівщині

Зелена країна

Ми у Facebook

Розпорядження від 01.12.2015р. N18

Платформа Дія

Відео

Новини Управління