У Міжнародний день лісів проведено лісівничо-просвітницькі заходи

22 березня 2021р, Новини. Прес-служба

21 березня - Міжнародний день лісів був в особливий спосіб відзначений бродівськими школярами.  У зв’язку з карантинними обмеженнями в  ОЗ Бродівська ЗОШ №4 шкільним лісництвом «Паросток» було проведено уроки для учнів молодших класів. Старшокласники - члени учнівського лісництва  розповіли про значення лісу  та про бережливе відношення до природи.

У Міжнародний день лісів лісівники Бібрського лісгоспу разом з учнями Романівської школи здійснили мандрівку екологічною стежкою на гору Камула, висота якої 471 м над р.м, і яка є найвищою вершиною між Уралом і Карпатами. Під час мандрівки лісівники ознайомили молоде покоління з працею лісівників розказали про роль лісу в житті людини. В учнів було чимало запитань до лісівників про життя лісу його біологію. Прогулявшись, весняним лісом, надихавшись цілющого повітря та з морем вражень мандрівники повернулись додому.

Учні Мостиського шкільного лісництва "Паросток" ДП «Самбірське ЛГ" також долучилися до відзначення Міжнародного дня лісів. Майстром лісу Мостиського лісництва Володимиром Петриною проведено просвітницьку годину на тему: «Відновлення лісів: шлях до відродження та добробуту».

Як зазначив п. Володимир: «Дітей треба заохочувати до добрих справ, плекати в них дбайливе ставлення до природи, поглиблювати їхні знання про ліс, довкілля і застосовувати ці знання на ділі, цим самим виховуючи в них співчуття до всього живого, що нас оточує».

 

Ключові слова:

Міжнародний день лісів

Global Options

Оголошення
Ключові слова
Де так як купити дрова паливні на Львівщині

Зелена країна

Ми у Facebook

Розпорядження від 01.12.2015р. N18

Платформа Дія

Відео

Новини Управління