У державних лісогосподарських підприємствах Львівщини проходить інвентаризація об’єктів постійної лісонасіннєвої бази

29 Червня 2021р, Новини. Прес-служба

У ДП «Львівський лісгосп» представниками ВП «Львівська лісонасіннєва лабораторія» проводиться інвентаризація об’єктів постійної лісонасіннєвої бази (ПЛНБ). 

Метою інвентаризації об’єктів ПЛНБ є визначення їхнього стану, розробка пропозицій щодо подальшого використання об’єктів ПЛНБ, проектування заходів з підвищення ефективності їх використання, а також встановлення потреби у відборі та створенні нових об’єктів.

У лісгоспі на обліку перебувають 72,2 га постійних лісонасіннєвих ділянок з головною породою дуб, одна родинна плантація дуба звичайного – 10 га,  28 плюсових дерев дуба звичайного, 4 плюсових дерева дугласії, 5 плюсових дерев модрини звичайної та 30 плюсових дерев модрини японської.

Всі ці об’єкти детально обстежуються членами інвентаризаційної комісії та робляться відповідні висновки щодо подальшого їх використання.

Зазначаємо, що відповідно до наказу Львівського обласного управління лісового та мисливського господарства на всіх державних лісогосподарських  підприємствах буде проведено  інвентаризацію (обстеження) з метою впорядкування обліку та визначення стану об'єктів постійно-насіннєвої бази.

Global Options

Оголошення
Ключові слова
Де так як купити дрова паливні на Львівщині

Зелена країна

Ми у Facebook

Розпорядження від 01.12.2015р. N18

Платформа Дія

Відео

Новини Управління