Колегія лісівників Львівщини: продовжуємо «Створювати ліси разом»

28 жовтня 2021р, Новини. Прес-служба

Сьогодні, 28 жовтня, начальник Львівського обласного управління лісового та мисливського господарства Анатолій Дейнека провів засідання колегії за участі членів колегії, директорів державних лісогосподарських підприємств та голови Львівської обласної організації профспілки працівників лісового господарства Василя  Максимця.

Згідно порядку денного колегією розглянуто питання про стан роботи з управління персоналом.  Чисельність працівників в апаратах підприємств безпосереднього підпорядкування та їх структурних підрозділах становить 2653 особи. Керівних працівників і спеціалістів з фаховою освітою в області працює 68%. Найвищий відсоток фахової освіти (100%) це керівники підприємств та їх заступники, начальники відділів.

Високі показники фахової освіти також в інших керівних працівників, в т.ч. лісничих – 97%. Щороку досить велика кількість майстрів лісу підвищують свій кваліфікаційний рівень шляхом курсів підвищення кваліфікації в «Укрцентркадриліс» та Карпатському навчальному регіональному центрі.

Голова колегії наголосив керівникам підприємств підвищити вимогливість до кандидатів, які пропонуються для призначення на посади державних підприємств щодо відповідності їх освіти, кваліфікації, стажу роботи у лісовому господарстві.

Наступним розглянуто питання про стан роботи з громадськістю підприємств управління. Звернуто увагу керівників лісогосподарських підприємств щодо необхідності налагодження ефективної взаємодії з ОТГ, постійне інформування громад про лісогосподарську діяльність та їх залучення до проведення спільних заходів з висаджування дерев та озеленення територій.

Лісогосподарські підприємства значну увагу приділяють роботі із шкільною учнівською молоддю. На даний час, за координацією підприємств обласного управління функціонує 46 шкільних лісництв, членами яких є 836 учнів. Відзначено профорієнтаційну роботу серед вихованців учнівських лісництв ДП «Жовківське лісове господарство» та ДП «Сколівське лісове господарство», які активно беруть участь у обласних та всеукраїнських конкурсах учнівських лісництв та здобувають переможні місця.

30 жовтня 2021 року всі державні лісогосподарській підприємства Львівщини візьмуть участь у загальнонаціональній толоці, присвяченій масштабній висадці дерев в Україні. До висадки лісових культур на локаціях лісогосподарських підприємств долучаються учасники від ГО «Добро дій», які вже дев'ятий рік поспіль висаджують дерева у області з глобальною ініціативою «Озеленення планети».

На сьогодні, в рамках Акції Держлісагентства  України «Створюємо ліси разом» та виконання програми Президента «Зелена країна» підприємствами управління спільно з учасниками акцій вже висаджено 1 млн. 185 тис. дерев.

На колегії також розглянуто інші актуальні питання діяльності Львівського обласного управління лісового та мисливського господарства.

За результатами засідання ухвалені рішення колегії.

Global Options

Оголошення
Ключові слова
Де так як купити дрова паливні на Львівщині

Зелена країна

Ми у Facebook

Розпорядження від 01.12.2015р. N18

Платформа Дія

Відео

Новини Управління