Нові імпульси, новий досвід

16 серпня 2022р, ЗМІ про нас. Прес-служба

Нарада головних інженерів лісгоспів Львівщини в Рава-Руській.

В умовах воєнного стану потрібно працювати з подвоєною енергією. Саме до цього прагнуть лісівники Львівщини. За шість місяців поточного року державні лісогосподарські підприємства області суттєво наростили обсяг заготівлі деревини й відправили на потреби країни, в тому числі й воєнні, на 32 686 кубометрів більше, ніж за аналогічний минулорічний період. Про це розповів на виїзній виробничій нараді головних інженерів підпорядкованих підприємств заступник начальника-головний інженер ОУЛМГ Юрій Гром’як. У своєму виступі він підбив підсумки піврічної роботи за усіма основними показниками та накреслив подальші перспективи виконання напруженої виробничої програми.

Йшлося на нараді й про стан будівництва та відновлення лісових автомобільних доріг та перспективи розширення мережі лісової інфраструктури, про охорону праці на підприємствах ОУЛМГ.

Учасники скрупульозно розглянули порушення та недоліки, виявлені під час проведення оперативного адміністративно-громадського контролю з охорони праці ІV рівня, звернули увагу на превентивні заходи щодо запобігання виробничому травматизму. Нарада відбувалася на базі ДП «Рава-Руське лісове господарство», тож її учасники мали змогу детально ознайомитися з роботою виробничих структурних підрозділів: транспортного цеху, ремонтною базою техніки – боксами, майстернями.

Зокрема вони оглянули новий придбаний тракторний причіп із маніпулятором.

На одному з проміжних складів підприємства було зосереджено увагу присутніх на безпеці проведення вантажних і розвантажувальних робіт. Продемонстровано трактор із захисною кліткою кабіни, роботу форвардера. Побували учасники наради на протипожежній станції Рава-Руського підприємства, дізналися, що цього року на придбання інвентарю та на протипожежні заходи витрачено понад один мільйон гривень. Оглянули два пожежні автомобілі, пожежні модулі та пункт, де зберігається протипожежний інвентар, відвідали одну з чотирьох протипожежних водойм із усіма вимогами до її використання, а також новозбудовану автомобільну дорогу у Волицькому лісництві.

У підсумку було відзначено успіхи керівництва ДП «Рава-Руське лісове господарство» та працівників усіх служб і відділів у розширенні матеріально-технічної бази підприємства, постійний пошук новинок для впровадження прогресивних технологій, механізації трудомістких процесів, створення здорових і безпечних умов праці, високий рівень культури виробництва та дотримання вимог стандарту FSC з лісової сертифікації

Без сумніву, учасники наради отримали нові імпульси для напружених виробничих ритмів, необхідний досвід, якими поділяться у власних підприємствах.

Ігор ТАБІНСЬКИЙ,
Газета “Природа і суспільство”

https://ekoinform.com.ua/?p=16134

 

Global Options

Оголошення
Ключові слова
Де так як купити дрова паливні на Львівщині

Зелена країна

Ми у Facebook

Розпорядження від 01.12.2015р. N18

Платформа Дія

Відео

Новини Управління