Охорона праці – в першу чергу!

12 липня 2019р, Новини підприємств. Прес-служба

З 10 по 11 липня 2019 року, з метою проведення оперативного контролю IV рівня Львівським обласним управлінням лісового та мисливського господарства, головним спеціалістом відділу лісових ресурсів, машин та технологій ЛОУЛМГ Степанишином В.М., в присутності головного інженера ДП «Самбірський лісгосп» Ковталіва В.Є., інженера з охорони праці Василяк О.С. та інших посадових осіб підприємства, відповідальних за стан охорони праці, проведено перевірку стану охорони праці по структурних підрозділах ДП «Самбірський лісгосп».

Перевірено роботу інженера з охорони праці підприємства, стан охорони праці в Черхавському, Підбузькому та Опацькому лісництвах та нижній склад деревини.    З метою дотримання вимог сертифікації лісів присутні відвідали квартал 10 вид.73.2 Черхавського лісництва, розробкою лісосіки якою займається Агрофірма «Беркут», яка надає послуги підприємству по заготівлі деревини на основі договору-підряду.

   В цілому Степанишин В.М. був задоволений роботою служби охорони праці підприємства, та роботою нижнього складу деревини, де на сьогоднішній день на деревообробному обладнанні по виготовленню пиломатеріалів хвойних обрізних  працюють 8 робітників. Усі робітники забезпечені спецодягом, спецвзуттям та ЗІЗ згідно норм, пройшли медогляд, інструктажі та навчання. Згідно проведеної атестації робочих місць за умовами праці по нижньому складі деревини рамникам та заточувальнику деревообробного інструменту надаються доплати  

    Під час перевірки складено відповідний припис по кожному перевіреному підрозділу, де вказано і на ряд недоліків, які необхідно ліквідувати відповідно до термінів, з метою забезпечення безпеки для кожного працівника 

Додаткова  інформація .                                  

   В Самбірському лісгоспі працює 124 працівника в тому числі 13 жінок. За 1 півріччя 2019 року підприємством витрачено на заходи з охорони праці  85,4  тис. грн., що становить 1,1  % від фонду заробітної плати за відповідний період 2018 року .

Василяк О.С., інженер з охорони праці ДП "Самбірський лісгосп"

 

Global Options

Оголошення
Ключові слова
Де так як купити дрова паливні на Львівщині

Зелена країна

Ми у Facebook

Розпорядження від 01.12.2015р. N18

Платформа Дія

Відео

Новини підприємcтв