Рейдова робота триває

16 листопада 2022р, Новини підприємств. Прес-служба

Працівниками державної лісової охорони ДП «Дрогобицький лісгосп» було затримано жителя одного із сіл Дрогобицького р-ну, який здійснив незаконну рубку деревини на території державного лісового фонду ДП «Дрогобицький лісгосп». Затриманий громадянин вчинив незаконну рубку одного дерева породи дуб звичайний, яке заготовляв на дрова не маючи на це жодних дозвільних документів чим заподіяв шкоду довкіллю на суму понад 11 тис. 620грн.

Лісопорушник визнав свою провину та відшкодув заподіяну шкоду лісу у повному обсязі.

Також інформуємо, що на Дрогобиччині поширилися непоодинокі випадки шахрайських дій з реалізації дров паливних для населення. Йдеться про появу оголошень в інтернеті щодо продажу дров від імені лісогосподарських підприємств, безпосередньо і від імені ДП «Дрогобицький лісгосп» з оплатою на особисті картки фізичних осіб!

Нагадуємо, що ДП “Дрогобицьке лісове господарство” на законних підставах проводить реалізацію дров паливних для населення та юридичних осіб.

Інформацію щодо придбання дров паливних можна за посиланням:
 
 
на сайті Львівського обласного управління лісового та мисливського господарства та лісгоспів області.
 
Оплата за дрова паливні здійснюється на розрахунковий рахунок державного лісогосподарського підприємства, яке реалізовує дрова, а не на картки фізичних осіб!

За матеріалами

ДП “Дрогобицьке лісове господарство”

Global Options

Оголошення
Ключові слова
Де так як купити дрова паливні на Львівщині

Зелена країна

Ми у Facebook

Розпорядження від 01.12.2015р. N18

Платформа Дія

Відео

Новини підприємcтв