Чергові джипи для війська

15 Червня 2022р, ЗМІ про нас. Прес-служба

Щедрий подарунок польських лісівників.

У такі нелегкі для нас часи лісівники сусідньої Польщі солідаризуються з українськими побратимами і як тільки можуть, організовують гуманітарну допомогу – для вояків на фронті, бійців територіальної оборони, вимушено переселених осіб.

Днями вони передали через лісівників Львівщини чергову партію (десять) позашляховиків для потреб Збройних Сил України.

З нагоди щедрого дарунка відбувся візит українських лісівників до Польщі за участі Голови Державного агентства лісових ресурсів України Юрія Болоховця, радника Міністра захисту довкілля та природних ресурсів України Сергія Власенка, начальника Львівського обласного управління лісового та мисливського господарства Анатолія Дейнеки і першого заступника начальника Львівського ОУЛМГ Ярослава Целеня, а також їхня зустріч із секретарем Міністерства навколишнього середовища Польщі Eдвардом Сяркою, директором Департаменту лісового та мисливського господарства Міністерства навколишнього середовища Міхалом Грачеком, генеральним директором державних лісів Польщі у Варшаві Юзефом Кубіцою, директором Регіональної Дирекції Держаних лісів Польщі у Любліні Зигмунтом Бирою, надлісничим надлісництва Томашів Лехом Дмітроцою.

Юрій Болоховець подякував польським побратимам за вагому підтримку нашої держави та вручив знаки «Почесний лісівник України» Едварду Сярці та Юзефу Кубіці. Подяками від лісівників України відзначили усіх директорів Регіональних дирекцій лісів Польщі.

 

Як і минулого разу (на початку травня передано 12 джипів), нинішні автомобілі також, як мовиться, під зав’язку завантажені гуманітаркою (медикаменти, продукти харчування, засоби особистої гігієни тощо).

Акт передачі дорогоцінного майна військовим відбувся в одному з підрозділів обласного управління лісового та мисливського господарства у діловій обстановці.

 

Війна не терпить парадності і пихи. Польські позашляховики знадобляться на фронті якнайскоріше. Начальник Львівського обласного управління лісового та мисливського господарства Анатолій Дейнека вкотре щиро подякував полякам за підтримку України в боротьбі з московією і попросив військового капелана о. Михайла освятити джипи.

За якусь мить автомобілі підвищеної прохідності рушили до вояків у напрямку Сходу та Півдня України.

Ігор ТАБІНСЬКИЙ,
Газета “Природа і суспільство”

https://ekoinform.com.ua/?p=15734

Global Options

Оголошення
Ключові слова
Де так як купити дрова паливні на Львівщині

Зелена країна

Ми у Facebook

Розпорядження від 01.12.2015р. N18

Платформа Дія

Відео

Преса про нас