Будівництво та відновлення лісових доріг підприємствами Львівського ОУЛМГ

15 серпня 2019р, Новини. Прес-служба

    Для забезпечення ефективного ведення лісового господарства, реалізації біоенергетичного потенціалу лісів вкрай необхідний розвиток лісової інфраструктури. Державні підприємства лісового господарства Львівського ОУЛМГ, незважаючи на складні фінансові труднощі, продовжують будівництво та відновлення лісових доріг.

   В 2019 році, для продовження розвитку лісотранспортної мережі, підприємствами області планується, за рахунок власних коштів, будівництво та ремонт лісових автомобільних доріг в обсязі 63 км, в тому числі будівництво 13,9 км доріг з твердим покриттям, 11,5 км будівництво земляного полотна, 37,6 км відновлення існуючих доріг.

    На початок серпня вже сформовано 18,3 км земляного полотна доріг, 6,1 км лісових автомобільних доріг облаштовано дорожнім покриттям, будівництво лісових доріг продовжується.

   Темпи будівництва як і раніше задають державні лісогосподарські підприємства Карпатського регіону  «Сколівське ЛГ» та «Славське ЛГ». Будівництво та відновлення лісових автомобільних доріг дасть змогу  лісогосподарським підприємствам запроваджувати сучасні екологобезпечні технології.

 

Відділ лісових ресурсів, машин та

технологій Львівського ОУЛМГ
 

Global Options

Оголошення
Ключові слова
Де так як купити дрова паливні на Львівщині

Зелена країна

Ми у Facebook

Розпорядження від 01.12.2015р. N18

Платформа Дія

Відео

Новини Управління