Розвиток лісової інфраструктури

14 січня 2021р, Новини. Прес-служба

З метою розширення мережі лісових автомобільних доріг на лісогосподарських підприємствах трьох обласних управлінь лісового та мисливського господарства: Закарпатського, Івано-Франківського та Львівського в межах будівництва доріг загального користування «Малого Карпатського Кола»,13 січня у Львівському ОУЛМГ була проведена робоча зустріч з директорами підприємств та керівниками обласних управлінь. Метою зустрічі було розроблення єдиної для трьох областей сітки лісових автомобільних доріг на території держлісфонду.

Зустріч проходила за участю депутата Львівської обласної ради   Ганущина О. О. та голів трьох ОТГ Львівської області – Славської, Сколівської та Козівської.

Ідея проекту полягає у тому, щоб у межах будівництва «Малого Карпатського Кола» розширити мережу лісових доріг з метою доступності до лісових масивів самих лісогосподарських підприємств та розширення туристичної привабливості регіону.

Лісогосподарським підприємствам було запропоновано до кінця січня цього року нанести на карту схеми лісових доріг, які будуть заплановані до будівництва, обґрунтування доцільності їх будівництва та надіслати для зведення в один проект у Львівське ОУЛМГ.

Надіємось, що лісогосподарські підприємства зможуть розширити мережу лісових автомобільних доріг.

 

Відділ лісових ресурсів, машин

та технологій Львівського ОУЛМГ

 

Global Options

Оголошення
Ключові слова
Де так як купити дрова паливні на Львівщині

Зелена країна

Ми у Facebook

Розпорядження від 01.12.2015р. N18

Платформа Дія

Відео

Новини Управління